کتاب آموزشی زراعت گندم و جو در استان اصفهان
اهمیت اقتصادی زیاد گندم از نظر تولید و مصرف خوراکی نسبت به سایر محصولات کشاورزی را می توان مربوط به کشت آن دانست، که به علت متغیر بودن شرایط اقلیمی و یا خشکی محیط، امکان تولید گیاه دیگری میسر نمی گردد. گندم از آن جا که اصلی ترین محصول استراتژیک در ایران می باشد، اهمیت خاصی نیز دارد.
ارقام و حتی گونه های مختلف گندم قرن هاست که در ایران کشت می شود و در طی این زمان خود را با شرایط محیط وفق داده اند. اما در دهه های اخیر و با پیشرفت تکنولوژی تدریجا ارقام اصلاح شده که دارای عملکرد بالایی بوده، محل اصلی خود را در این مرز و بوم پیدا نموده و جایگزین ارقام بومی شده اند. در این کتاب آموزشی سعی شده به ارائه نتایجی که حاصل تلاش ها و تحقیقات انجام شده روی این محصول است. در استان اصفهان پرداخته شود.
فهرست کتاب آموزشی
- گندم
- سازگاری و ارقام
- تناوب زراعی
- تهیه زمین
- کود
- تاریخ کاشت
- روش کاشت
- آبیاری
- آفات و بیماری ها
- کنترل علف های هرز
- برداشت
- مبارزه با آفات انباری
- جو
- سازگاری و ارقام
- تناوب زراعی
- تهیه زمین
- کود
- تاریخ کاشت
- روش کاشت
- آبیاری
- آفات و بیماری ها
- کنترل علف های هرز
- برداشت