ویژگی های ماهی تازه و ماهی کهنه و فاسد

ویژگی های ماهی تازه و ماهی کهنه و فاسد

آبشش

ماهی تازه: قرمز یا صورتی، مرطوب و درخشان، بوی طبیعی و بوی آب

ماهی کهنه و فاسد: کبود و تیره رنگ، خشک، بوی آمونیاکی

 

چشم

ماهی تازه: شفاف و درخشان، تمام حدقه را پر نموده است، دارای قوام طبیعی نسبتا سفت

ماهی کهنه و فاسد: کدر و نرم، در حدقه فرو می رود و لکه های قرمز روی عنبیه

 

فلس

ماهی تازه: درخشان، دارای جلای فلزی، فلس ها سفت و درخشان و مرطوب

ماهی کهنه و فاسد: فلس به راحتی کنده می شوند، کدر و چسبناک

 

مقاومت گوشت

ماهی تازه: گوشت دارای قوام نسبتا سفت می باشد و زمانی که با انگشت روی آن فشار آورده می شود اثر انگشت باقی نمی ماند.

ماهی کهنه و فاسد: گوشت ماهی شل شده و زمانی که با انگشت روی آن فشار وارد می شود اثر انگشت می ماند و گودی از خود باقی می گذارد.

 

بوی ماهی

ماهی تازه: بوی دریا و بوی آب به مشام می رسد.

ماهی کهنه و فاسد: بوی غیر طبیعی بین بوی های اسیدی تند یا آمونیاکی و بوی لجن سیاه به مشام می رسد.

 

سرپوش آبشش ها

ماهی تازه: تقریبا به حفره آبشش ها چسبیده است و مرطوب بوده و در سطح داخلی فاقد لکه می باشد.

ماهی کهنه و فاسد: سرپوش آبشش تقریبا از بدن فاصله گرفته است و در سطح داخلی سرپوش آن شش لکه قرمز یا خاکستری یا آبی رویت می شود.

 

شکم

ماهی تازه: نسبتا سفت می باشد.

ماهی کهنه و فاسد: نرم و برآمده می باشد.

 

احشا داخلی

ماهی تازه: از نظر رنگ – قوام و بو کاملا طبیعی می باشد.

ماهی کهنه و فاسد: رنگ تیره و بوی نامطبوع به مشام می رسد. در برخی از گونه ها پرده حفره داخلی به صورت طبیعی سیاه است.

 

محصولات سایت در زمینه شیلات

[product-catalogue id=’6′]

حتما ببینید

فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی

فیلم آموزش پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی

در این فیلم آموزشی شما را با نحوه استفاده از چاه های کشاورزی برای پرورش …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *