در این کتاب آموزشی در مورد چگونگی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای ( Agaricus ) شرح داده شده است. در دنیای پهناور امروز هزاران نوع قارچ در اندازه ها، شکل ها و رنگ های مختلف وجود دارد. قارچ ها جز جدایی ناپذیر زندگی انسان محسوب می شود و یکی از مهم ترین عوامل چرخه عناصر در طبیعت بوده و استفاده های گوناگون دارند. برای مثال آنتی بیوتیک های مهم پزشکی را قارچ ها تولید می کنند. به علاوه از آن ها در تخمیر انواع مواد آلی و غذایی صنایع کاغذ سازی، تهیه نوشابه و… استفاده می شود. گونه ای از قارچ ها منبع بسیار خوب مواد غذایی برای انسان می باشند. قارچ های صدفی و دکمه ای از انواع قارچ های کلاهک دار خوراکی هستند، این قارچ ها دارای مزه و طعم مطبوعی بوده و املاح قابل جذب آن ها شامل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و کرم می باشد. خوراک قارچ برای افرادی که دچار بیماری قند و کلسترول هستند و همچنین برای افراد چاق بسیار مفید است. قارچ های صدفی و دکمه ای هر کدام با فرآیند گوناگونی به عمل می آیند.
فهرست کتاب آموزشی
تفاوت قارچ های صدفی و دکمه ای
کمپوست
مکان تهیه کمپوست
نخوه تهیه کمپوست
نحوه پاستوریزه کردن کمپوست
مشخصات کمپوست خوب
بذر قارچ یا اسپان
مایه زنی یا بذر زنی ( کاشت )
مشخصات مکان پرورش
طریقه نگهداری کمپوست های بذر زده شده
برداشت
آفات و بیماری ها
لوازم و تاسیسات مورد نیاز
محصولات فروشگاه در زمینه قارچ
[product-catalogue id=’68’]