کتاب آموزشی علل تجمع نیترات در سبزی های میوه ای ( خیار، گوجه فرنگی و… ) و روشهای کنترل آن
در این کتاب آموزشی علل تجمع نیترات در سبزی های میوه ای مورد کنکاش قرار می گیرد.
با رعایت اصول صحیح مصرف کود نه تنها عملکرد سبزی و صیفی افزایش می یابد بلکه کیفیت نیز ارتقا خواهد یافت. با مصرف بهینه کود در سبزی ها غلظت ویتامین C تا حد ۳۰ درصد افزایش یافت و در مقابل غلظت آلاینده هایی نظیر نیترات کاهش می یابد. به دلیل انجام فعل و انفعالات فتوسنتزیدر برگ ها و عدم حرکت نیترات از برگ به میوه نبایستی مسئله تجمع نیترات در میوه مطرح باشد ولی گزارش ها حاکی از وجود نیترات در مقادیر قابل توجه در سبزی های میوه ای است که عمدتا ناشی از مصرف بی رویه کودهای نیتروژنی به خصوص در سبزی های گلخانه ای می باشد.
فهرست مطالب کتاب آموزشی
- علل تجمع نیترات در سبزی های میوه ای
- عوامل موثر بر تجمع نیترات در سبزی ها
- روشهای کاهش نیترات در سبزی ها
- پیشنهادها ( چه باید کرد؟ )