توجه به زراعت جو از آن نظر حائز اهمیت است که در ایران اراضی وسیعی وجود دارد که به دلیل شوری، عمق کم خاک و شور بودن آب زراعی و غیره صرفا برای تولید جو مناسب می باشد ولی متاسفانه با توجه به تنوع آب و هوایی، ارقام مناسب هر منطقه معرفی نشده است و هم چنین ضرورت دارد که از ارقام بومی ایران هم به عنوان ذخایر ژنتیکی استفاده شود. بنابراین آنچه لازمه افزایش تولید در ایران می باشد توسعه تحقیقات و معرفی ارقام پر محصول و مقاوم به بیماری ها، سرما و خشکی خواهد بود که انتظار می رود همراه با نتایج به زراعی و انجام فعالیت های ترویجی اهداف مورد نظر تحقق یابد.
اهداف این کتاب آموزشی
آشنایی با ارقام جو پر محصول
متحمل به خشکی و مقاوم با ارتفاع مناسب جهت برداشت مکانیزه.
فهرست کتاب آموزشی
گوهر جو
جو سینا
جو ارم
جو گرگان
جو کویر
جو کارون
جو کارون در کویر
جو والفجر
ماکویی ( استار )
جو دشت
جو ترکمن
جو ریحان
جو افضل
جو ایذه ( دیم )
جو سهند
جو آبیدر ( دیم )