کتاب الکترونیکی اصول به زراعی پنبه

کتاب الکترونیکی اصول به زراعی پنبه

منشا پنبه احتمالا مناطق استوایی آفریقا است. سابقه تولید الیاف آن به ۵۰۰۰ سال قبل از میلاد و به مکزیک بر می گردد. ولی تولید روغن از پنبه دانه نسبتا جدید بوده و در اواخر قرن ۱۹ میلادی رونق گرفت. در ایران قدیمی ترین مناطق کشت پنبه ساوه و شوشتر بوده و به دوره هخامنشیان بر می گردد.

بذور آپلند در زمان مشروطیت و صدارت میرزا تقی خان امیر کبیر وارد ایران شد و کشت آن رواج یافت. اولین کارخانه پنبه پاک کنی ایران نیز در سال ۱۲۷۹ در بابل و مازندران تاسیس گردید. ایران از نظر شرایط اقلیمی یکی از مساعدترین مناطق برای کاشت و تولید پنبه است.

کتاب الکترونیکی اصول به زراعی پنبه

فهرست مطالب

اهمیت پنبه

اقلیم مناسب کشت پنبه

مراحل رشد پنبه

کاشت

انتخاب زمین

عملیات آماده سازی زمین

تاریخ مناسب کاشت

تناوی زراعی

روش های کاشت و آبیاری

عملیات داشت

سله شکنی

آبیاری

واکاری

تنک بوته های اضافی

مدیریت علف های هرز

مدیریت آفات و بیماری های گیاه پنبه

تغذیه گیاه پنبه

تنظیم رشد رویشی بی رویه

برداشت

نحوه فعالیت کارخانجات پنبه پاک کنی و تصفیه وش

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *