کتاب آموزشی کاشت، داشت و برداشت زعفران
زعفران به عنوان سلطان گران بهاترین و سلطان ادویه جهان معروف است که از کلاله آن به دلیل داشتن مواد رنگی و معطر در طباخی، قنادی و در تولید داروها استفاده می شود. زعفران در مناطق وسیعی همچون یونان، ترکیه، آسیای صغیر، افغانستان و ایران نشات یافته و از این نواحی به هندوستان، چین، اسپانیا و سایر نقاط جهان انتقال یافته است.
تولید زعفران در ایران سابقه ای بسیار طولانی دارد و در گذشته کاشت زعفران در استان های خراسان، فارس، کرمان، مرکزی، یزد و اصفهان به طور وسیع تری مرسوم بوده است.
مخاطبان کتاب آموزشی :
تولیدکنندگان زعفران
کارشناسان کشاورزی
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
اهمیت زعفران
موارد مصرف زعفران
مشخصات زعفران زراعی
فیزیولوژی رشد و نمو زعفران
آب و هوای مناسب زعفران
خاک مناسب کاشت زعفران
تهیه زمین
انتخاب پیاز و زمان کاشت
عملیات کاشت پیاز
مراقبت های زراعی
تغذیه زعفران
آفات زعفران
عمر زعفران زار
برداشت زعفران
گل دادن
طرز و موقع چیدن گلها
باز کردن گل زعفران
خشک کردن زعفران
بسته بندی زعفران
منابع مورد استفاده