کتاب آموزشی کاشت و پرورش بادام هندی
مبدا اصلی درخت بادام هندی حوزه رودخانه آمازون می باشد. این درخت بیشتر به خاطر خوراکی بودن دانه های آن به مقیاس وسیع در سراسر مناطق گرمسیری کاشت می شود. دانه های بادام هندی را به شکل آجیل مورد مصرف قرار می دهند و همچنین در صنعت شیرینی سازی از آن ها استفاده می شود. پوست دانه ها در تولید رنگ و پلاستیک به کار می رود.
این درخت در مناطقی که میزان بارندگی آن اندک است به خوبی رشد می کند و از خصوصیات بارز این گیاه بی نیازی آن به کود است.
درخت بادام هندی را می توان گاهی مخلوط با درختان میوه نظیر انبه، موز، نارگیل و مرکبات کشت کرد.
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
تولید جهانی
خصوصیات گیاه شناسی
موقعیت آب و هوایی
خاک
تکثیر
تهیه بذر
کاشت
کشت توام
داشت
وجین
برداشت
میزان برداشت
مبارزه
حشره نارگیل