آموزش کامل و جامع پرورش بوقلمون گوشتی

آموزش کامل و جامع پرورش بوقلمون گوشتی

نخستین بار بوقلمون در مکزیک توسط جهانگردان اروپایی مشاهده شد. آن ها این پرنده را با خود به اروپا بردند. پس از آن در ایتالیا، فرانسه و انگلستان بوقلمون پرورش داده شد. با کشف آمریکا مهاجران به خوبی با این پرنده و مزه آن آشنایی داشتند بنابراین به سرعت پرورش و مصرف بوقلمون در آمریکا گسترش یافت به طوری که هم اکنون ایالات متحده و اتحادیه اروپا به ترتیب اولین و دومین تولیدکننده و نیز مصرف کننده گوشت بوقلمون در دنیا هستند.

شامل فیلم آموزشی قابل نمایش در پلیرهای خانگی و کامپیوتر

آموزش کامل و جامع پرورش بوقلمون گوشتی

موضوعات مورد بررسی در این فیلم آموزشی :

استاندارد و تجهیزات سالن:

تعریف یا مشخصات فنی سالن

عایق کاری سالن

منبع آب سالن

منبع حرارتی

مادر مصنوعی

نور دهی و تهویه

دانخوری و آبخوری

آماده سازی سالن پرورش:

شستشوی سالن و تجهیزات

ضد عفونی سالن

ضد عفونی تجهیزات داخل سالن

بستر

گرم کردن سال

پیش گرمایی

رطوبت سالن

خنک کردن سالن

آموزش کامل و جامع پرورش بوقلمون گوشتی

مدیریت گله :

جوجه ریزی

خوراک

شکل ظاهری کنستانتره

اجزای تشکیل دهنده جیره

رابطه تغذیه و کیفیت لاشه

آب مصرفی

کنترل وزن متوسط زنده در طول یک ماهگی

کنترل وزن متوسط زنده در نرها و ماده ها از دو ماهگی به بعد

رابطه اعمال مدیریت تغذیه متناسب با کنترل وزن

جداسازی نرها و ماده ها از یکدیگر از دو ماهگی به بعد

زمان حذف و کشتار نرها و ماده ها

بهداشت :

پیشگیری و محافظت از بروز بیماری

واکسیناسیون

طرق واکسیناسیون

حتما ببینید

کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی

کتاب آموزشی اصول تغذیه و غذا دهی در ماهی های گرمابی

  در پرورش ماهی، بخش اعظم هزینه های جاری یک مزرعه مربوط به تامین غذا …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *