– هضم گوشت ماهی در مقایسه با سایر گوشت ها به مراتب آسانتر و جذب آن به نسبت بیشتر است.
– اسیدهای چرب ماهی از نوع امگا۳ بوده که نقش موثری در خواص دارویی دارد.
چربی گوشت قرمز دارای اسید چرب از نوع امگا۶ بوده که بسیار مضر است.
– ماهی فاقد کربوهیدرات است.
– ماهیان آب شیرین از نظر ویتامین D غنی می باشند، در حالیکه گوشت قرمز فاقد ویتامین D می باشد.
– میزان کلسترول ( چربی ) گوشت ماهی نسبت به سایر گوشت ها بسیار کمتر است.
– گوشت ماهی از لحاظ ویتامین A نسبت به سایر گوشت ها بسیار غنی می باشد.
– ماهی برخلاف گوشت قرمز فاقد تری گلیسرید ( چربی خون ) است.
محصولات فروشگاه در زمینه شیلات
[product-catalogue id=’6′]