بررسی مقایسه ای ارزش تغذیه ای ماهی و گوشت قرمز

– هضم گوشت ماهی در مقایسه با سایر گوشت ها به مراتب آسانتر و جذب آن به نسبت بیشتر است.

– اسیدهای چرب ماهی از نوع امگا۳ بوده که نقش موثری در خواص دارویی دارد.

چربی گوشت قرمز دارای اسید چرب از نوع امگا۶ بوده که بسیار مضر است.

– ماهی فاقد کربوهیدرات است.

– ماهیان آب شیرین از نظر ویتامین D غنی می باشند، در حالیکه گوشت قرمز فاقد ویتامین D می باشد.

– میزان کلسترول ( چربی ) گوشت ماهی نسبت به سایر گوشت ها بسیار کمتر است.

– گوشت ماهی از لحاظ ویتامین A نسبت به سایر گوشت ها بسیار غنی می باشد.

– ماهی برخلاف گوشت قرمز فاقد تری گلیسرید ( چربی خون ) است.

بررسی مقایسه ای ارزش تغذیه ای ماهی و گوشت قرمز

 

محصولات فروشگاه در زمینه شیلات

[product-catalogue id=’6′]

حتما ببینید

کتاب آموزشی نکاتی از زراعت و تغذیه گندم در اراضی شور

گندم مهم ترین محصول زراعی ایران است و رشد و عملکرد آن در بسیاری از …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *