راهنمای خرید ماهی

راهنمای خرید ماهی

در هنگام خرید ماهی باید به موارد زیر توجه نمود:

۱) گوشت ماهی در هنگام عرضه باید پاکیزه بوده و بدون هرگونه مواد خارجی قابل دید و لکه های خون مردگی و آثار قارچ زدگی و کوفتگی باشد.

۲) نباید گوشت ماهی را در برابر تابش نور مستقیم آفتاب یا نزدیک وسایل گرما زا و لامپ قوی و پر نور قرار داد.

۳) گوشت ماهی تازه تنها در یخچال و در دمای ۱ الی ۲ درجه سیلسیوس نگهداری گردد.

۴) محصولات بسته بندی شده با نام محصول، نام تولید کننده، شماره پروانه بهره برداری دامپزشکی، تاریخ تولید و انقضا و محل تولید مشخص و قیمت ارائه گردد.

۵) از گذاشتن گوشت ماهی در فضای آزاد، کف فروشگاه و در خارج از یخچال اکیدا خودداری گردد.

۶) ماهی تازه باید در ویترین فلزی از جنس زنگ نزن و یا پوشیده از خرده های یخ عرضه گردد.

۷) تمیز کردن ماهی در میز قابل شستشو انجام گرفته و پس از تخلیه شکمی و قطع سر و دم با آب بهداشتی شستشو و تحویل مشتری گردد.

۸) عرضه ماهی توسط وانت بارها و دوره گردها و نیز در فروشگاه های غیر پروتیینی بدون مجوز ممنوع و با اسامی « زیر نظر شیلات » یا « فروشگاه شیلات » غیر قانونی می باشد. از خرید این محصولات بایستی خودداری کرد و هرگونه تخلف را به دامپزشکی یا بهداشت استان اطلاع داد.

 

محصولات فروشگاه در زمینه شیلات

[product-catalogue id=’6′]

حتما ببینید

کتاب آموزشی کاشت کنجد در استان بوشهر

کتاب آموزشی کاشت کنجد در استان بوشهر

کتاب آموزشی کاشت کنجد در استان بوشهر کتاب آموزشی حاضر مجموعه ای است جهت آشنایی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *