آبشش
ماهی تازه: قرمز یا صورتی، مرطوب و درخشان، بوی طبیعی و بوی آب
ماهی کهنه و فاسد: کبود و تیره رنگ، خشک، بوی آمونیاکی
چشم
ماهی تازه: شفاف و درخشان، تمام حدقه را پر نموده است، دارای قوام طبیعی نسبتا سفت
ماهی کهنه و فاسد: کدر و نرم، در حدقه فرو می رود و لکه های قرمز روی عنبیه
فلس
ماهی تازه: درخشان، دارای جلای فلزی، فلس ها سفت و درخشان و مرطوب
ماهی کهنه و فاسد: فلس به راحتی کنده می شوند، کدر و چسبناک
مقاومت گوشت
ماهی تازه: گوشت دارای قوام نسبتا سفت می باشد و زمانی که با انگشت روی آن فشار آورده می شود اثر انگشت باقی نمی ماند.
ماهی کهنه و فاسد: گوشت ماهی شل شده و زمانی که با انگشت روی آن فشار وارد می شود اثر انگشت می ماند و گودی از خود باقی می گذارد.
بوی ماهی
ماهی تازه: بوی دریا و بوی آب به مشام می رسد.
ماهی کهنه و فاسد: بوی غیر طبیعی بین بوی های اسیدی تند یا آمونیاکی و بوی لجن سیاه به مشام می رسد.
سرپوش آبشش ها
ماهی تازه: تقریبا به حفره آبشش ها چسبیده است و مرطوب بوده و در سطح داخلی فاقد لکه می باشد.
ماهی کهنه و فاسد: سرپوش آبشش تقریبا از بدن فاصله گرفته است و در سطح داخلی سرپوش آن شش لکه قرمز یا خاکستری یا آبی رویت می شود.
شکم
ماهی تازه: نسبتا سفت می باشد.
ماهی کهنه و فاسد: نرم و برآمده می باشد.
احشا داخلی
ماهی تازه: از نظر رنگ – قوام و بو کاملا طبیعی می باشد.
ماهی کهنه و فاسد: رنگ تیره و بوی نامطبوع به مشام می رسد. در برخی از گونه ها پرده حفره داخلی به صورت طبیعی سیاه است.
محصولات سایت در زمینه شیلات
[product-catalogue id=’6′]