کتاب آموزشی آشنایی با سیلو کردن علوفه

کتاب آموزشی آشنایی با سیلو کردن علوفه

بیشتر دامداران، مقداری از علوفه سبز تولید شده در فصل های بهار و تابستان را برای مصرف زمستانه دام های خود خشک و ذخیره می کنند. خشک کردن، روش خوبی برای ذخیره علوفه است، ولی اشکال هایی دارد. یکی از این اشکال ها این است که باعث کم شدن ارزش غذایی علوفه می شود.

سیلو کردن، روش دیگری برای ذخیره علوفه است. اگر این روش درست انجام شود، اشکال روش خشک کردن را ندارد. هم چنین با این روش، می توان ارز غذایی بعضی از خوراک های دام ها را بهتر کرد. در این کتاب آموزشی، شما را با روش صحیح سیلو کردن علوفه آشنا می کنیم. هم چنین بعضی از خوراک های دام ها را که امکان سیلو کردن آن ها وجود دارد، به شما معرفی می کنیم.

کتاب آموزشی آشنایی با سیلو کردن علوفه

 

فهرست کتاب آموزشی

  • سیلو، سیلو کردن و فایده های آن
  • چگونه خوراک های مختلف را سیلو کنیم؟
  • روش صحیح برداشت علوفه از سیلو کدام است؟
  • روش سیلو کردن بعضی از خوراک ها

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *