بیشتر دامداران، مقداری از علوفه سبز تولید شده در فصل های بهار و تابستان را برای مصرف زمستانه دام های خود خشک و ذخیره می کنند. خشک کردن، روش خوبی برای ذخیره علوفه است، ولی اشکال هایی دارد. یکی از این اشکال ها این است که باعث کم شدن ارزش غذایی علوفه می شود. سیلو کردن، روش دیگری برای ذخیره علوفه است. اگر این روش درست انجام شود، اشکال روش خشک کردن را ندارد. هم چنین با این روش، می توان ارزش غذایی بعضی از خوراک های دام را بهتر کرد.
در این کتاب آموزشی، شما را با روش صحیح سیلو کردن علوفه ها آشنا می کنیم. هم چنین بعضی از خوراک های دام ها را که امکان سیلو کردن آن ها وجود دارد، به شما معرفی می کنیم.
فهرست کتاب آموزشی
- سیلو، سیلو کردن و فیده های آن
- چگونه خوراک های مختلف را سیلو کنیم؟
- روش صحیح برداشت علوفه از سیلو کدام است؟
- روش سیلو کردن بعضی از خوراک ها