اسفناج بومی ایران و آسیا است و سپس به اروپا و آمریکا انتقال یافته است. برگ های اسفناج در رقم های مختلف دارای فرم و رنگ متفاوت و به شکل های تخم مرغی، بیضوی و یا نیزه ای هستند. برگ های اسفناج دارای املاح معدنی مانند کلسیم، فسفر، آهن، سدیم، پتاسیم و ویتامین آ و ث می باشد.
کلسیم اسفناج به صورت اگزالات کلسیم است که قابل جذب نمی باشد و برای افرادی که کلیه سنگ ساز دارند خوب نیست. برای جذب آهن اسفناج باید آن را همراه با میوه های حاوی ویتامین ث مثل مرکبات، کیوی و… خورد. برگ های اسفناج به صورت تازه، آب پز و به همراه مواد غذایی دیگر مانند زیتون و پیاز و… در سالاد ها استفاده می شود.
اهداف این کتاب آموزشی
خوانندگان گرامی شما در این کتاب آموزشی با :
ارزش غذایی اسفناج
نیازهای اقلیمی و خاک برای کاشت اسفناج
تاریخ کاشت
تغذیه اسفناج
شیوه های کاشت، داشت و برداشت
آفات و بیماری ها آشنا می شوید.
فهرست کتاب آموزشی
نیازهای اقلیمی و خاک
دما
نور
خاک مورد نیاز
مراحل تهیه زمین
تغذیه
بذر
ویژگی های رقم خوب
زمان کاشت
آبیاری
تنک کردن
مبارزه با علف های هرز
آفات و بیماری ها
برداشت
بذرگیری