در این کتاب آموزشی با استفاده از تجربیات زارعین، کارشناسان و مدیران دست اندرکار تولید گندم سعی شده است نکات فنی زراعت گندم ارائه شود. هر قسمت از این کتاب آموزشی بر اساس شریط آب و هوایی، وضعیت آب و خاک و مدیریت های زراعی رایج در هر منطقه تهیه شده است. گندم مهم ترین زراعت استان از نظر سطح زیر کشت و هم چنین به لحاظ اهمیت آن در سبد تغذیه ای مردم به شمار می رود. تولید گندم از دو منظر نقش تناوبی آن و امنیت غذایی حائز اهمیت می باشد.
فهرست کتاب آموزشی
ارقام گندم
تهیه زمین
کاشت
میزان بذر
تاریخ کاشت
آبیاری
کنترل علف های هرز
تغذیه
برداشت