امروزه، پرورش طیور در کشور ما، گسترش پیدا کرده است. در یک مرغ داری، بیشتر از شصت درصد هزینه ها مربوط به خوراک است. به علاوه، خوراک مصرفی طیور، نقش مهمی در رشد مرغ ها و تولید مرغ داری دارد. بنابراین، تهیه یک خوراک استاندارد از نظر اقتصادی و بهداشتی بسیار دارای اهمیت است و از این رو نگه داری صحیح آن ها بسیار ضروری است.
هر سال به دلیل اشکال های فنی انبار ها، سیلو ها و نا آشنایی افراد با روش های صحیح انبار داری، مقدار زیادی از محصولات انبار شده در کشور فاسد می شوند. بنابراین با استفاده از روش های درست انبار داری می توان جلوی بسیاری از این نوع خسارت ها را گرفت. به علاوه با این کار تولید اقتصادی تر همراه با بهتر شدن کیفیت محصولات تولیدی مانند گوشت مرغ و تخم مرغ می رسیم.
اهداف این کتاب آموزشی
خوانندگان گرامب، شما با مطالعه این کتاب آموزشی :
با خوراک طیور و مواد تشکیل دهنده آن آشنا می شوید.
با چگونگی کنترل کیفیت مواد اولیه در مرحله تهیه و خرید آشنا می شوید.
به عامل های موثر در کم شدن کیفیت مواد خوراکی در انبار پی می برید.
با چگونگی مبارزه با آفت های انباری و ضد عفونی انبار آشنا می شوید.
انبار داری صحیح مواد اولیه خوراک آماده طیور را فرا می گیرید.
فهرست کتاب آموزشی
آشنایی با خوراک طیور
خوراک آماده طیور
مواد اولیه خوراکی
کنترل کیفیت مواد اولیه و خوراک اولیه طیور
خرید مواد اولیه
خرید خوراک آماده
عامل های موثر در کم شدن کیفیت مواد خوراکی در انبار
عامل های غیر زنده
عامل های زنده
چگونگی مبارزه با قارچ
آفت های انباری
چگونگی مبارزه با قارچ
آفت های انباری
چگونگی مبارزه با آفت های انباری
ضد عفونی و سم پاشی انبار های خالی
ضد عفونی کردن انبار های پر و نیمه پر
چگونگی مبارزه با موش ها
انبار داری مواد اولیه و خوراک آماده طیور
ویژگی های فنی انبار خوراک
سیلو های انبار خوراک
نکته های مهم در انبار داری
چیدن کیسه ها