صادرات غیر نفتی به ویژه محصولات کشاورزی همواره دارای جایگاه خاصی بوده است و در بسیاری از مقاطع زمانی برخی از اقلام صادراتی به ویژه خشکبار رقم قابل ملاحظه ای از درآمد ارزی را تشکیل داده و در مواقعی بازار های جهانی را در اختیار خود داشته است. برنامه ریزی و مدیریت صحیح، امکان تحول در تولید خشکبار و رساندن کیفیت ان به حد مطلوب و در سطح استاندارد های جهانی را فراهم می کند.
ایجاد واحد مجهز به سیستم پیشرفته در زمینه پوست گیری، خشک کردن و بسته بندی گردو جهت افزایش کیفیت تولید به ویژه برای صادران خارجی ضرورت دارد. در روش سنتی فرآوری گردو به دلیل مکانیزه نبودن برداشت گردو و تاخیر در فرآیند پوست گیری و خشک کردن، محصول دچار افت کیفیت می شود.
برای بهبود کیفیت تولید گردو، می توان به اصلاح و گسترش باغ ها، ارایه اصول صحیح زراعی، روش های صحیح برداشت و عملیات مناسب و به موقع پس از برداشت گردو اشاره نمود.
اهداف این کتاب آموزشی
با مطالعه این کتاب آموزشی :
روش های مناسب برداشت گردو
را های مناسب برای خشک کردن گردو آشنا می شوید.
فهرست کتاب آموزشی
برداشت گردو
روش های برداشت گردو
پوست گیری
خشک کردن گردو
روش های خشک کردن گردو
فرآوری گردو
بسته بندی گردو
نگهداری گردو