کتاب آموزشی بهداشت تخم مرغ

کتاب آموزشی بهداشت تخم مرغ

۲۵ساعت طول می کشد که یک تخم مرغ در دستگاه تناسلی طیور تشکیل شود و ۳۰ دقیقه بعد از اینکه تخم مرغ از بدن طیور خارج شد، مرغ شروع به تولید تخم بعدی می نماید. از آنجاییکه خروج تخم مرغ در یک منفذ مشترک دستگاه تناسلی و گوارشی صورت می گیرد، بنابراین احتمال آلودگی پوسته خارجی تخم مرغ با میکروب سالمونلا بسیار زیاد است ( چون این میکروب در مدفوع به وفور یافت می شود ) اگرچه قبل از تشکیل پوسته تخم مرغ و در صورت آلوده بودن دستگاه تناسلی، میکروب در داخل تخم مرغ نیز وارد خواهد شد.

در سطح تخم مرغ منافذ بسیار ریزی وجود دارد که تعداد آن بین ۱۷۰۰۰ – ۷۰۰۰ متغیر می باشد. یکی از راه های نفوذ باکتری ها و میکروب ها همین منافذ می تواند باشد. در مجموع تخم مرغ اگرچه برای تغذیه انسان نیز با ارزش است ولی همواره به دلیل ساختمان و ترکیبات خاص خود در معرض آلودگی شدید قرار دارد.

کتاب آموزشی بهداشت تخم مرغ

 

هدف این کتاب آموزشی

آشنایی مخاطبین با :

ارزش غذایی تخم مرغ

عمده ترین مواد فساد تخم مرغ

مکانیزم های دفاعی تخم مرغ در برابر عوامل عفونی

فهرست کتاب آموزشی

ساختمان تخم مرغ

ترکیب و ارزش غذایی تخم مرغ

انواع مختلف تخم مرغ های طراحی شده

فساد تخم مرغ

عمده تریم موارد فساد تخم مرغ

مکانیزم های دفاعی تخم مرغ در برابر عوامل عفونی

بازرسی بهداشتی تخم مرغ

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *