بیماری پوسیدگی خشک سیب زمینی که توسط گونه هایی از جنس قارچ فوزرایوم ایجاد می شود. این بیماری در اثر عدم رعایت اصول برداشت صحیح و به موقع و حمل و نقل، فقدان دوره ترمیم غده های زخم شده، عدم ضد عفونی غده ها و شرایط نا مناسب انبار و انبارداری، ایجاد شده و تشدید می یابد. حتی عدم مدیریت صحیح و تغذیه نامناسب گیاه نیز می تواند موجب تشدید بیماری در طول نگهداری این غده ها در انبار شود. در زمان کاشت نیز برخی از غده های مورد کشت بالاخص غده های بریده که به صورت قلعه بذری کاشت می شوند، ممکن است به این بیماری آلوده شده و در مزرعه در ردیف های کاشت کچلی ایجاد نمایند.
فهرست کتاب آموزشی
علائم بیماری
روش های پیشگیری و مبارزه
زمان کاشت و داشت
زمان برداشت
دوره انبارداری
غده های بذری