چای به عنوان نوشابه ای سالم در حدود سه هزار سال پیش در چین کاشته می شد، و از همان دوران به تدریج به سراسر دنیا گسترش یافت. این نوشیدنی در ابتدا به عنوان دارو در چین به مصرف می رسید. در حال حاضر حدود ۱۶۰ کشور جهان با جمعیتی برابر با دو میلیارد نفر مصرف کننده چای تولیدی ۶۰ کشور جهان می باشند. کشور چین با مساحت ۱/۶۰ میلیون هکتار یکی از بزرگترین تولید کننده های چای در جهان محسوب می شود. در این کشور چای عموما در نقاط کوهستانی و تپه ای مناطق حاره و نیمه حاره به انضمام جنوب رودخانه یانگ تسه کشت می شود. این فعالیت نه تنها از نظر اقتصادی و افزایش سطح زندگی کشاورزان بلکه در حفظ و احیای محیط زیست نقش به سزایی ایفا می کند.
از ان جایی که حدود هفتاد درصد از بوته های چای در خاک های سرخ با توان حاصلخیزی کم ( خاک های اسیدی، با ماده آلی و مواد غذایی کم به شدت شست و شو یافته ) کشت می شوند، کشاورزان را با مشکلات زیادی روبرو کرده که منجر به تولید محدود در بازار های داخلی و بین المللی و کاهش توان رقابت در این گونه موارد شده است.
فهرست کتاب آموزشی
- میزان پتاسیم و منیزیم موجود در خاک باغ های چای کشور چین
- نقش فیزیولوژیکی پتاسیم و منیزیم در گیاه چای
- شناسایی علایم کمبود پتاسیم و منیزیم در گیاه چای
- تاثیر پتاسیم و منیزیم در حفظ تعادل عناصر غذایی برای رشد گیاه و میزان تولیدات گونه های متفاوت چای
- تاثیر پتاسیم و منیزیم در حفظ تعادل عناصر غذایی در افزایش کیفیت محصول در انواع مختلف چای
- میزان توصیه کودی برای پتاسیم و منیزیم در تولید چای