کتاب آموزشی تولید قارچ خوراکی دکمه ای با استفاده از ضایعات

کتاب آموزشی تولید قارچ خوراکی دکمه ای با استفاده از ضایعات

 

در این کتاب آموزشی در مورد چگونگی پرورش قارچ خوراکی دکمه ای ( Agaricus ) شرح داده شده است. در دنیای پهناور امروز هزاران نوع قارچ در اندازه ها، شکل ها و رنگ های مختلف وجود دارد. قارچ ها جز جدایی ناپذیر زندگی انسان محسوب می شود و یکی از مهم ترین عوامل چرخه عناصر در طبیعت بوده و استفاده های گوناگون دارند. برای مثال آنتی بیوتیک های مهم پزشکی را قارچ ها تولید می کنند. به علاوه از آن ها در تخمیر انواع مواد آلی و غذایی صنایع کاغذ سازی، تهیه نوشابه و… استفاده می شود. گونه ای از قارچ ها منبع بسیار خوب مواد غذایی برای انسان می باشند. قارچ های صدفی و دکمه ای از انواع قارچ های کلاهک دار خوراکی هستند، این قارچ ها دارای مزه و طعم مطبوعی بوده و املاح قابل جذب آن ها شامل کلسیم، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و کرم می باشد. خوراک قارچ برای افرادی که دچار بیماری قند و کلسترول هستند و همچنین برای افراد چاق بسیار مفید است. قارچ های صدفی و دکمه ای هر کدام با فرآیند گوناگونی به عمل می آیند.

 کتاب آموزشی تولید قارچ خوراکی دکمه ای با استفاده از ضایعات

فهرست کتاب آموزشی

تفاوت قارچ های صدفی و دکمه ای

کمپوست

مکان تهیه کمپوست

نخوه تهیه کمپوست

نحوه پاستوریزه کردن کمپوست

مشخصات کمپوست خوب

بذر قارچ یا اسپان

مایه زنی یا بذر زنی ( کاشت )

مشخصات مکان پرورش

طریقه نگهداری کمپوست های بذر زده شده

برداشت

آفات و بیماری ها

لوازم و تاسیسات مورد نیاز

 

محصولات فروشگاه در زمینه قارچ

[product-catalogue id=’68’]

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *