کتاب آموزشی تکنولوژی پس از برداشت هویج و صنایع تبدیلی آن
هویج ۵۰۰۰ سال پیش در آسیای میانه حوالی افغانستان یافت شد و به آرامی به حوالی دریای مدیترانه انتشار یافت. این گیاه در قرن ۱۴ میلادی به اروپا و چین و در قرن ۱۵ میلادی به ژاپن برده شد. هویج نارنجی در قرن ۱۷ میلادی شناخته شد و تا قبل از آن فقط هویج های زرد و بنفش کشت می شدند.
هویج مرغوب هویجی است که خوش رنگ، پر گوشت و استوانه ای شکل باشد. تا کنون درباره هویج های بومی ایران مطالعه و تحقیق چندانی صورت نگرفته است و به نظر می رسد که اصلاح نژاد در آن ها صورت نگرفته است، بنابراین انواع هویج های ایرانی منحصر به انواع محلی مناطق مختلف است و در اکثر موارد از خارج وارد می شود.
اهداف این کتاب آموزشی
مخاطبان پس از مطالعه این کتاب آموزشی می توانند :
از نظر طول زمان و رویش، انواع هویج ها را نام ببرید.
عملیات برداشت هویج را شرح دهند.
انواع فرآورده های هویج را نام ببرید.
فرصت های ( مزایای نسبی ) سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج را بیان کنید.
مشکلات و تنگنا های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج را توضیح دهند.
فهرست کتاب آموزشی
- ارزش غذایی
- گونه ها
- عملیات برداشت
- عملیات پس از برداشت
- ضایعات هویج
- فرصت های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج
- مشکلات و تنگنا های سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی هویج