کتاب آموزشی خشک کن های خورشیدی محصولات کشاورزی
هدف از خشک کردن مواد غذایی ذخیره سازی طولانی مدت، حداقل کردن نیاز های انبار داری و بسته بندی و کاهش هزینه های حمل و نقل است. استفاده از روش های خشک کردن سنتی باعث آلودگی محصول، تغییر رنگ و اتلاف آن در اثر بارندگی های غیر منتظره است. از طرفی با توجه به فراوانی محصولات و بالا بودن میزان تابش خورشیدی در فصل برداشت در سراسر کشور خشک کردن محصول با استفاده از خشک کن خورشیدی مفید است.
اهداف استفاده از خشک کن خورشیدی شامل صرفه جویی در مصرف سوخت، تهیه خشکبار بهداشتی قابل رقابت و عرضه به بازار های جهانی، جلوگیر یاز تلفات محصول و ایجاد اشتغال و خود کفایی نسبی در روستاها می باشد. بکارگیری خشک کن خورشیدی برای خشک کردن میوه و سبزی سبب حفظ ویتامین در طول سال و در خارج از فصل تولید میوه و سبزی است. در این کتاب آموزشی مطالبی در مورد چگونگی ساخت خشک کن های خورشیدی و نحوه خشک کردن میوه و سبزی ارائه می گردد.
اهداف این کتاب آموزشی
خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی با :
چگونگی ساخت خشک کن خورشیدی
مراحل خشک کردن میوه و سبزی
بسته بندی مواد غذایی خشک شده آشنا می شوید.
فهرست کتاب آموزشی
- چگونگی ساخت خشک کن خورشیدی
- مراحل خشک کرد میوه و سبزی
- چگونگی خشک کردن سبزی ها
- بسته بندی مواد غذایی خشک شده
- چگونگی استفاده از میوه ها و سبزی های خشک