کیوی به خاک های با pH خنثی و زهکشی خوب و همچنین آب و هوای گرم و مرطوب با دامنه محدودی از اختلاف درجه حرارت نیاز دارد. نسبت به سرما حساس بوده، بطوریکه سرمای زیاد به تنه و شاخه های اصلی درخت، جوانه های جوان، گل ها در بهار و همچنین میوه ها در پاییز صدمه می زند. مطالعات زیادی در خصوص ناهنجاری های تغذیه ای کیوی استان مازندران انجام نشده ولی مطالعات پراکنده ای که توسط دانشمند استرالیایی در این استان انجام شده، نشان داد که از عناصر پرمصرف ازت، پتاسیم و کلسیم محدودیت بیشتری داشته و در مقابل تجمع زیاد فسفر مشاهده شده است و از عناصر کم مصرف منگنز، آهن و روی به ترتیب محدودیت بیشتری داشتند.
نظر به وجود ناهنجاری های تغذیه ای در باغ های کیوی شمال ایران به نظر می رسد بکارگیری متعادل کودهای شیمیایی بیشتر از سایر نهاده ها در بهبود عملکرد و کیفیت میوه های تولیدی موثر باشد.
فهرست کتاب آموزشی جلد اول
- آزمون خاک
- تجزیه برگ
- علایم ظاهری کمبود و یا سیمت
- ازت – فسفر – پتاسیم – کلسیم – منیزیم – گوگرد
- نیاز کیوی به عناصر غذایی
- زمان و نحوه مصرف کودهای شیمیایی
فهرست کتاب آموزشی جلد دوم
- آهن
- روی
- کلر
- منگنز
- بور
- مس
- مولیبدن
محصولات فروشگاه در زمینه کیوی
[product-catalogue id=’73’]