کتاب آموزشی راهنمای تولید بذر چغندر قند

کتاب آموزشی راهنمای تولید بذر چغندر قند

مکانیزه شدن زراعت چغندر قند موجب کاهش هزینه های تولید و افزایش هزینه های تولید و افزایش راندمان در واحد سطح می شود. علاوه بر این، از یک سو تولید ۶ – ۵ هزار تن بذر مولتی ژرم مورد نیاز به مقدار زیادی کاهش می یابد و از سوی دیگر ۱۵۰۰ – ۱۰۰۰ تن بذر منوژرم و حتی کمتر از این مقدار نیاز کشور را تامین نموده و می توان مساحت اضافی را به تولید سایر محصولات اختصاص داد.

این کتاب آموزشی شامل مسائل بهنژادی و بهزراعی تولید بذر از جمله نحوه زمین، مصرف کود، کاشت، تنک کردن، مبارزه با آفات و بیماری ها، وجین، آبیاری برداشت و سیلو کردن هم چنین تشخیص رسیدگی بذر، برداشت، خشک کردن، بوجاری اولیه، نگهداری بذر قبل از رسیدن به کارخانه، بوجاری در کارخانه، نگهداری، هم چنین کنترل های کیفی بذر و توزیع آن است.

کتاب آموزشی راهنمای تولید بذر چغندر قند

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی :

ضمن آشنایی با گیاه چغندر قند، روش تولید بذر در این گیاه را فرا می گیرید.

با چگونگی آماده سازی زمین و زمان مناسب برای کاشت بذر در سال اول آشنا می شوید.

از نحوه مبارزه با آفت ها و بیماری ها و علف های هرز مزرعه چغندر آگاهی پیدا می کنید.

زمان و روش صحیح برداشت ریشه چغندر قند در سال دوم آشنا می شوید.

روش تشخیص رسیدگی بذر و زمان برداشت آن در سال دوم را فرا میگیرید.

فهرست کتاب آموزشی

مشخصات گیاه شناسی چغندر

تولید اشتکلینگ در سال اول

انتخاب مناطق مناسب برای تولید بذر

انتخاب زمین

زمان کاشت

مقدار بذر و عمق کاشت

آرایش خطوط کاشت

آبیاری اولیه

مبارزه با کک چغندر قند و دیگر آفت ها

برداشت و آماده سازی ریشه ها

سال دوم، تولید بذر

انتخاب و آماده سازی زمین و مبارزه با علف های هرز قبل از کاشت

کاشت اشتکلینگ

آبیاری، کوددهی و مبارزه با آفت ها و بیماری ها

آبیاری های بعدی

تشخیص رسیدگی بذر و برداشت آن

جمع آوری بوته های برداشت شده

نگهداری بذور و تحویل آن ها به اداره بذرگیری

نمونه گیری از بذر

جدول برنامه مدیریت زراعت بذر چغندرقند

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *