کتاب آموزشی راهنمای مصرف بهینه کود در باغ سیب

کتاب آموزشی راهنمای مصرف بهینه کود در باغ سیب

سیب از محصولات مهم کشاورزی می باشد و جایگاه مهمی در اقتصاد ایران و جهان دارد. امروز بیش از گذشته، میزان تولید در واحد سطح و نیزکیفیت میوه سیب، مورد توجه تولید کنندگان می باشد. باغ های با عملکرد پایین و کیفیت میوه نه چندان مطلوب، جایگاه مناسبی در چرخه تولید این میوه پر طرفدار نخواهند داشت، بنابراین بکارگیری یافته های علمی در بهبود کمی وکیفی تولید این محصول امری ضروری می باشد. آیا از این کود ها به خوبی استفاده می شود؟ کارشناسان و باغداران با تجربه، اطلاعات ارزشمندی در این مورد دارند.

این کتاب آموزشی مطالبی است که از دیدگاه علمی این مسئله را مورد توجه قرار داده است. به منظور مصرف صحیح و بهینه کود، اطلاع از ویژگی های خاکی که درختان سیب در آن رشد می کنند، ضروری است. در کشور ایران به زحمت می توان باغ سیبی یافت که خاک آن در گروه خاک های آهکی قرار نداشته باشد. بیشتر باغداران می پندارند که خاک های آهکی حتما بایستی رنگی متمایل به سفید ( رنگ آهک ) داشته باشد، اما بسیاری از خاک ها بدون آنکه این ویژگی را داشته باشند، جز خاک های آهکی می باشند.

در این کتاب آموزشی ابتدا خاک های آهکی و ویژگی های آنها مورد توجه قرار می گیرند و سپس به اختصار به مشکلاتی که در این خاک ها برای درختان سیب پدید می آید، اشاره خواهد شد. در انتها درباره مصرف کود های شیمیایی مطالبی ارائه خواهد شد.

کتاب آموزشی راهنمای مصرف بهینه کود در باغ سیب

 

فهرست کتاب آموزشی

تعریف خاک های آهکی

اثر کربنات کلسیم بر تغذیه گیاه

مصرف کود های نیتروژنی در باغ سیب

مصرف کود های فسفاتی در باغ سیب

مصرف کود های پتاسیمی در باغ سیب

مصرف کود های حاوی منیزیم در باغ سیب

مصرف کود های حاوی آهن در باغ سیب

مصرف کود های حاوی روی  در باغ سیب

مصرف کود های حاوی منگنز در باغ سیب

مصرف کود های حاوی مس در باغ سیب

مصرف کود های حاوی بر در باغ سیب

نکاتی در مورد آبیاری در باغ سیب

راهنمای تهیه نمونه خاک از باغ

راهنمای تهیه نمونه برگ از درختان باغ

حتما ببینید

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

کتاب آموزشی اصول صحیح ساخت جایگاه دام

هر موجود زنده ای برای زنده ماندن و تولید مثل و ازدیاد نسل نیاز به …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *