کتاب آموزشی راه های خشک کردن میوه ها

کتاب آموزشی راه های خشک کردن میوه ها

تولید انبوه و فراوان میوه در باغات، همواره با ضایعات فراوان آن ها همراه است. با رعایت نکات فنی ساده می توان این میوه ها را خشک و برای مدت طولانی نگهداری کرد. میوه جات خشک شده قابلیت صادرات را نیز دارد. یکی از قدیمی ترین راه های نگهداری میوه ها، خشک کردن آن ها است. از آن جا که در ایران میوه ها به صورت انبوه تولید می شوند و صادرات زیادی ندارند، خشک کردن آن ها راه مناسبی برای کاهش ضایعات میوه ها است. اصلاح روش های تولید و مراقبت های زراعی در بهبود کیفیت میوه های خشک و افزایش صادرات آن ها موثر است.

در این کتاب آموزشی با روش های خشک کردن میوه ها بیش تر آشنا می شوید. امیدواریم با رعایت نکات فنی ارائه شده در بهبود تولید خشکبار موفق باشید.

کتاب آموزشی راه های خشک کردن میوه ها

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی :

با اصول خشک کردن میوه ها آشنا می شوید.

با انجام روش های حفظ رنگ میوه های خشک شده آشنا می شوید.

با روش های از بین بردن آفات و حشرات و تخم آن ها در میوه های خشک شده آشنا می شوید.

با بسته بندی و نگهداری میوه های خشک شده آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

اصول خشک کردن میوه ها

انتخاب ماده خام

برداشت و حمل و نقل

شستشو

جدا کردن قسمت های زاید

قطعه قطعه کردن

انجام روش های حفظ رنگ میوه های خشک شده

گوگردزنی

دود دادن میوه ها با گوگرد

غوطه ور کردن میوه ها با گوگردار

استفاده از محلول ویتامین c

استفاده از آب میوه ها

فرو بردن در عسل

استفاده از شربت

استفاده از بخار

خشک کردن آفتابی میوه ها

ویژگی های سینی ها و صفحات مورد استفاده برای خشک کردن

منبع گرمایی

نحوه خشک کردن و تعیین نقطه پایانی برای مرحله خشک کردن

روش های از بین بردن آفات و حشرات و تخم آن ها در میوه های خشک شده

روش انجماد

روش حرارتی

متادل کردن رطوبت

بسته بندی و نگهداری میوه های خشک

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *