کتاب آموزشی روش های تولید کمپوست و ورمی کمپوست از بقایای گیاهی

کتاب آموزشی روش های تولید کمپوست و ورمی کمپوست از بقایای گیاهی

مواد آلی ترکیبات کربنی هستند که به وسیله گیاهان، ریز جانداران و جانوران در خاک تولید می شوند. وجود مواد آلی علاوه بر این که نشان دهنده سلامت و کیفیت خاک و شاخص مناسبی برای باروری خاک است، حاصل بر هم کنش فرآیند های فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی خاک می باشد. ماده آلی با بهبود شرایط خاک دانه سازی، وضعیت تخلخل و نفوذ پذیری خاک را نیز بهبود می بخشد.

مواد آلی به علت وزن مخصوص ظاهری کم ( حدود یک گرم بر سانتیمتر مکعب ) در سبک کردن خاک های رسی موثرند و وضعیت نا مناسب فیزیکی خاک های سنگین مثل تهویه و نفوذپذیری آب و رشد نا مناسب ریشه را اصلاح می کنند. از طرف دیگر به علت تولید مواد چسبنده باعث چسبیدن ذرات خاک و بهبود ساختمان خاک در خاک های سبک و شنی شده و ظرفیت نگهداری آب در خاک را افزایش می دهند. هم چنین مواد آلی مخزن عناصر غذایی هستند که به آهستگی تجزیه شده و عناصر غذایی را آزاد می کنند که مورد استفاده گیاه قرار می گیرند. ماده آلی نشان دهنده سلامت و کیفیت خاک و شاخص مناسبی برای باروری خاک به شمار می آید.

کتاب آموزشی روش های تولید کمپوست و ورمی کمپوست از بقایای گیاهی

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان گرامی در این کتاب آموزشی شما با :

اثرات و اهمیت استفاده از کمپوست و منابع تولید آن

روش و شرایط مناسب برای تولید کمپوست

ورمی کمپوست و اهمیت آن

روش تهیه ورمی کمپوست آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

اهمیت مواد آلی و نقش آن در حاصلخیزی خاک

عوارض کمبود مواد آلی در خاک

راه های افزایش ماده آلی خاک

کمپوست چیست؟

اثرات و اهمیت استفاده از کمپوست

شرایط مناسب تولید کمپوست

ارزیابی کیفیت و استاندارد های کمپوست

مدیریت کاربرد کمپوست

ورمی کمپوست

اهمیت ورمی کمپوست

نوع کرم مورد نیاز

آماده سازی بستر پرورش کرم

مواد مورد نیاز برای استفاده در بستر کرم

کیفیت مواد غذایی مورد نیاز کرم

کنترل دما و رطوبت در بستر پرورش کرم

جمع آوری ورمی کمپوست

بسته بندی ورمی کمپوست

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *