به علت کمبود کارخانه های صنایع تبدیلی و نیاز به فرآورده های مرغوب میوه ها، ایجاب می نماید، باغداران و به ویژه زنان روستایی به جای استفاده از روش های سنتی تبدیل میوه ها، به توصیه های علمی کارشناسان باغبانی و صنایع تبدیلی میوه ها توجه نمایند.
بی شک بکارگیری مناسب ترین روش آموزش کاربردی تولید و تبدیل محصولات کشاورزی برای ثمر رسیدن اهداف این کتاب آموزش کشاورزی حائز اهمیت است. بنابراین در این کتاب آموزشی که با هدف آموزش فرآوری و تبدیل برخی از میوه های باغی و هم چنین کاهش ضایعات محصولات کشاورزی تهیه شده است، از به کار بردن اصطلاحات علمی و فنی پرهیز شده و با مخاطبین ارتباط صمیمانه ای بر قرار گردیده است.
فهرست کتاب آموزشی
تهیه خشکبار میوه
خشک کردن مواد غذایی با گرمای خورشید
مرحله ها و عامل های موثر در خشک کردن
آفتابی میوه ها
روش های ساده تهیه کشمش
روش آفتابی
روش سایه خشک
روش استرالیایی سرد
تهیه کشمش با روغن استرالیایی
بهترین شرایط انبار کردن کشمش
تهیه آلوچه خورشتی
تهیه آلوی خشک
تهیه برگ زردآلو
تهیه برگ هلو
تهیه کمپوت میوه
نکته های لازم برای تهیه انواع کمپوت
کمپوت هلو
کمپوت زردآلو
کمپوت گیلاس
کمپوت آلوچه
کمپوت شلیل
کمپوت سیب
کمپوت گلابی
تهیه انواع مربای میوه
نکته های لازم برای تهیه انواع مربا
مربای آلبالو
مربای گیلاس
مربای توت فرنگی
مربای زردآلو
مربای سیب
مربای به
مربای گلابی
مربای انجیر
تهیه رب انار و لواشک
روش تهیه رب انار
روش تهیه لواشک