ضایعات و فرآورده های فرعی میوه ها یکی از منابع مهم خوراک دام محسوب می شوند. لذا از آنجاییکه اولا بقایای میوه ها حاوی مواد مغذی با ارزش برای دام است و ثانیا منابع علوفه ای رایج پاسخگوی نیازهای غذایی جمعیت دام موجود نیست. ضرورت شناسایی و تهیه روشهای کاربردی به منظور استفاده مظلوب و اقتصادی از تمامی منابع بالقوه مذکور اجتناب ناپذیر است. این ضرورت زمانی آشکارتر می شود که بدانیم علیرغم کمبودها و مشکلات مربوط به دامهای کشور، بعضی از منابع بالقوه بلااستفاده مانده و یا سالانه به هدر می رود، از آن جمله می توان به ضایعات و پس مانده های محصول مرکبات اشاره نمود. مرکبات از جمله محصولات مهم باغی کشور هستند که شامل پرتقال، گریپ فروت، لیمو ترش، لیمو شیرین، نارنج و نارنگی است. در بین مرکبات تولیدی، دو نوع پرتقال و لیمو ترش به مقدار وسیع وارد صنعت آبمیوه گیری می شود که در کنار محصول اصلی ( آبمیوه ) مقدار قابل توجهی تفاله نیز استحصا ل می شود.
فهرست کتاب آموزشی
تفاله لیمو ترش
کلیاتی درباره سیلو
ساختمان سیلو
مواد لازم و نحوه سیلو کردن تفاله لیمو ترش
زمان و نحوه برداشت
تغذیه دام با تفاله لیموی سیلو شده
ارزش اقتصادی تفاله لیموی سیلو شده