کتاب آموزشی شانکر باکتریایی مرکبات و روش های کنترل آن

کتاب آموزشی شانکر باکتریایی مرکبات و روش های کنترل آن

شانکر باکتریایی مرکبات یکی از مهم ترین بیماری های مرکبات در جنوب ایران می باشد. بروز این بیماری در هر فصل از سال در بسیاری از نواحی گرمسیری و نیمه گرمسیری به خصوص در سال های مرطوب به صورت همه گیر روی مرکبات به خصوص روی درختان جوان و حساس مشاهده می شود. منشا اولیه بیماری در مناطق گرمسیری جنوب شرقی آسیا از قبیل جنوب چین، اندونزی و هندوستان، مناطقی که احتمالا مرکبات از آن جا نشات گرفته اند، می باشد.

بیماری شانکر باکتریایی مرکبات برای اولین بار در ایران در سال ۱۳۶۹ روی لیمو مکزیکی از منطقه کهنوج در استان کرمان گزارش گردید. در پی بازدید های به عمل آمده در باغات مرکبات جنوب ایران، علائم شانکر روی درختان لیمو ترش با شدت بیشتر و روی درختان لیمو شیرین، پرتقال، گریپ فروت، نارنج و نارنگی با شدت کمتری مشاهده شده است.

کتاب آموزشی شانکر باکتریایی مرکبات و روش های کنترل آن

 

اهداف این کتاب آموزشی

خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی با :

اهمیت بیماری شانکر باکتریایی مرکبات

علائم بیماری چرخه زندگی و نحوه انتشار

و روش های کنترل و مدیریت بیماری آشنا می شوید.

فهرست کتاب آموزشی

شانکر باکتریایی مرکبات

علائم بیماری

چرخه زندگی

انتشار

بقا بیماری

دامنه میزبانی

روش های کنترل و مدیریت بیماری

مبارزه شیمیایی

پکیج آموزشی پرورش مرکبات

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *