در برنامه های کنترل بیماری های گیاهی برای تولید محصولات گلخانه ای، پیشگیری اهمیت زیادی دارد. پیشگیری از یک عامل بیماری زای گیاهی نسبت به کنترل آن بسیار مناسب تر است. دلیل اصلی آن این است که قارچ کش های کمی برای استفاده بر روی گیاهان گلخانه ای وجود دارند.
بسیاری از سازنده ها برای تولید سم، با صرف هزینه های ارزی، تردید دارند، بنابراین در تولید گیاهانی با چنین مسئولیت بالا و سود اندک، پیشگیری از وقوع بیماری ها لازم است. در این کتاب آموزشی یک برنامه پیشگیری از بیماری به طور کامل طرح رزی شده است. این کتاب فرصتی را به وجود می آورد تا بر اساس آن تولید کنندگان سعی کنند از بیماری هایی که می شناسند پیشگیری به عمل آورند. در غیر این صورت، تولید کنندگان باید با عامل پیدایش بیماری و توسعه آن مبارزه کنند.
فهرست کتاب آموزشی
اقدامات پیشگیری کننده
تشخیص حشره های زیان آور و کنترل آن ها
رعایت اصول بهداشتی
حشره های گلخانه ای
نمونه گیری
کنترل شته ها
کنترل مگس های سفید
کنترل کنه های تار عنکبوتی
کنترل تریپس ها
انبار داری حشره کش ها