کتاب آموزشی ضرورت کوددهی پتاسیم در گل های شاخه بریده
در اکثر موارد، تولید کنندگان گل از مصرف بهینه کود های شیمیایی اطلاعی نداشته و با افراط یا تفریط در مصرف بعضی از عناصر، علاوه بر کاهش کمی محصول، گل های تولیدی کیفیت قابل قبولی را نیز جهت صدور به خارج از کشور ندارند. در راستای بهبود وضعیت تغذیه گل و گیاهان زینتی در چند مرکز تولید گل در کشور از جمله محلات، ورامین، تهران و کرج، ضمن ارزیابی وضعیت کنونی مصرف کود توسط کشاورزان در راستای برآورد کود مورد نیاز و مقایسه کود های ماکرو و میکروی تولید داخل با انواع خارجی آن از جمله کریستالون، مطالعاتی در چند سال گذشته توسط محققین موسسه تحقیقات خاک و آب، ایستگاه ملی گل و گیاهان زینتی و گروه باغبانی دانشگاه تهران صورت پذیرفته که در این کتاب آموزشی نتایج برخی از این تحقیقات به نقد گذاشته شده است.
یکی از مهم ترین عوامل ارزیابی کیفیت گل های شاخه بریده، میزان تولید و افزایش طول عمر بعد از برداشت گل ها می باشد. این عوامل بستگی به رقم، اقلیم، شرایط محیط کشت، زمان برداشت، نحوه مدیریت و روش تغذیه دارد. از آنجایی که عامل تغذیه صحیح نقش بسزایی در افزایش طول عمر گل ها دارد، لذا در این کتاب آموزشی سعی خواهد شد تا نقش عناصر غذایی به ویژه پتاسیم در بهبود کمی کیفی گل های بریده به چالش کشانده شود. تاکنون تلاش های تغذیه ای فراوانی برای افزایش طول عمر گل های بریده انجام گرفته ولی در ایران فقط در یک دهه گذشته نقش تغذیه بهینه در بهبود کمی و کیفی گل های بریده مطرح شده است.
فهرست کتاب آموزشی
- نقش پتاسیم در گیاهان
- علایم کمبود پتاسیم در گیاهان زیستی
- گلایل
- مریم
- داوودی
- میخک
- جعفری
- آهار
محصولات فروشگاه در زمینه کود
[product-catalogue id=’39’]