کتاب آموزشی فرآورده های صنعتی نخل خرما

کتاب آموزشی فرآورده های صنعتی نخل خرما

خرما و فرآورده های آن می توانند تا حدود زیادی جایگزین شکر شده و در این زمینه، وابستگی صنایع مذکور را به شکر وارداتی کاهش داده و حتی نجات بخشد. با توجه به اینکه خرما در کشور های خارجی کمتر به صورت تازه اغلب به صورت نیمه خشک و فرآوری دیگر سالیانه حدود  40- 30 درصد از محصول خرما تحت عنوان ضایعات از بین می رود، لذا با ایجاد انواع صنایع تبدیلی و فرآوری این محصول می توان ضمن کاهش ضایعات، تبدیلی و فرآوری این محصول می توان ضمن کاهش ضایعات، از طریق افزایش ارزش افزوده آن، ارز بیشتری بدست اورد، ضمن اینکه مقدار محدودی از انواع مشخص آن، در بسته بندی های شکیل و کوچک جهت تازه خوری به طور مستقیم قابل صدور می باشد. لذا استفاده از این نوع خرما ها در فرآیند صنایع تبدیلی می تواند به عنوان یکی از راه های استفاده از خرمای مازاد پیشنهاد گردد.

در این کتاب آموزشی سعی شده مهم ترین فرآورده های آن صنعتی میوه و درخت خرما به منظور آشنایی علاقه مندان، تولید کنندگان و مصرف کنندگان خرما بیان گردد.

کتاب آموزشی فرآورده های صنعتی نخل خرما

فهرست کتاب آموزشی

ارزش غذایی خرما

فرآورده های صنعتی میوه خرما

روش سنتی

روش صنعتی

مصارف شیره خرما

عسل خرما

قند مایع

سرکه خرما

روش های تهیه سرکه

تولید سرکه

کارامل

خمیر خرما

نوشابه خرما

لواشک خرما

مربای خرما

ترشی خرما

خرمای شور

خارک پخته

طرز تهیه با رقم بریم

طرز تهیه با ارقام زرک و حلو

شکلات خرما

فرآورده های حاصل از نخل خرما

مواد اولیه صنعتی حاصل از نخل

صنعت کاغذ سازی

باقیمانده خرما پس از فرآوری ( کنجاله )

هسته خرما

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *