کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول

کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول

در باغ های چای در اثر برداشت های پی در پی ( برگ چینی )، عمل هرس، فرسایش و آبشویی سالیانه مقادیر قابل ملاحظه ای از عناصر غذایی اصلی موجود در خاک کاسته می شود، که هرگاه با مصرف متعادل کود، مواد از دست رفته جبران نشود، زمین به تدریج حاصلخیزی خود را از دست خواهد داد و ممکن است از نظر پاره ای از مواد مورد نیاز گیاه دچار کمبود شود که هرگاه آن کمبود برطرف نگردد کاهش در رشد بوته، میزان محصول بالاخره کاهش در کیفیت چای استحصالی روی خواهد داد.

چون هدف از یک برنامه کودپاشی، تامین مقدار کودی است که در نتیجه آن حداکثر سود خالص به دست آید. لذا تجزیه خاک و برگ و اطلاع از میزان عناصر غذایی موجود در آن ها، می تواند راهنمای خوبی جهت انتخاب کود مصرفی قرار گیرد.

کتاب آموزشی مصرف بهینه عناصر اصلی مورد نیاز چای برای افزایش کمی و بهبود کیفی محصول

 

فهرست کتاب آموزشی

جنبه های کلی تغذیه چای

کوددهی نهال های جوان

کوددهی بوته های هرس شده

کوددهی بوته های بالغ

عناصر اصلی مورد نیاز چای

نیتروژن

کمبود و زیادی نیتروژن

زمان و روش مصرف کود های نیتروژنی

فسفر

کمبود و زیادی فسفر

زمان و روش مصرف کود های فسفری

پتاسیم

کمبود و زیادی پتاسیم

زمان و روش مصرف کود های پتاسیم

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *