باغ داران محترم، توجه دارید که تولید محصول پسته ایران، سال ها است به اندازه ای رسیده است که مقدار زیادی از آن به خارج از کشور صادر می شود. برای رقابت با صادرات پسته سایر کشور ها، همه دست اندرکاران تولید پسته، از جمله شما باغ داران عزیزف وظیفه دارید که در بهبود و بهتر عرضه کردن این کالای سود آور به کشورهای خارج، تلاش کرده و از هیچ اقدامی کوتاهی نکنید. شما می دانید که خریداران خارجی، محصولی را خریداری می کنند که کیفیت بالایی داشته باشد و بدون هر گونه ماده و یا عامل زیان آور برای سلامت انسان باشد.
می دانیم اغلب کشور های خارجی که پسته ایران به آن جا صادر می شود، محصول را قبل از ورود به کشور خود از نظر سالم بودن و مرغوبیت بررسی و آزمایش می کنند. آن ها به محصولی اجازه ورود می دهند که آلودگی آن به زهزابه ها در حد مجاز باشد.
بنابراین همه دست اندرکاران تولید پسته باید بکوشند از به وجود آمدن زهرابه ها در محصول پسته، جلوگیری کنند تا به این وسیله هم از نظر مالی به تولید کنندگان لطمه ای وارد نشود و هم اینکه آبروی ملی مان در خارج از کشور حفظ شود.
اهداف این کتاب آموزشی
خواننگان گرامی، شما با مطالعه این کتاب آموزشی با نکته های زیر آشنا می شوید :
آفلاتوکسین چیست؟ چگونه به وجود می آید و چطور به پسته خسارت وارد می کند؟
چگونه می توان با بیماری آفلاتوکسین مبارزه کرد؟
روش های درست تولید و پرورش درختان پسته کدامند؟
مشخصات انبار برای نگهداری پسته چیست؟
فهرست این کتاب آموزشی
- افلاتوکسین چیست؟
- اصول احداث باغ پسته
- عملیات داشت باغ پسته
- برداشت محصول
- فرآوری محصول پسته
- انبار نگهداری پسته
- بسته بندی پسته