کتاب آموزشی چیکو

کتاب آموزشی چیکو

 

چیکو یک میوه لذیذ و شیرین است که از نواحی گرمسیری قاره آمریکا معرفی شده است. این گیاه عمدتا به دلیل تولید میوه پرورش می دهند. در مکزیک، گواتمالا، هندوراس و برخی کشور های دیگر از آن نوعی آدامس تهیه می شود. میوه های نارس و پوست این گیاه شیره سفید رنگی تولید می کنند که در مجاورت هوا خشک شده و ماده اولیه تولید نوعی آدامس را تشکیل می دهد. میوه های نارس چیکو گس بوده ولی میوه های رسییده آن بسیار شیرین و لذیذ هستند. میوه های رسیده آن علاوه بر مصرف تازه خوری جهت تهیه مربا نیز به کار رفته و همچنین به عنوان منبع با ارزشی از مواد اولیه در کارخانجات تولید گلوکز،پکتین و ژل های میوه ای طبیعی مورد استفاده قرار می گیرد. به صورت برش خورده نیز کنسرو می گردد. در برخی مناطق برگ های جوان این گیاه به صورت خام یا پخته و یا در مخلوط با دیگر سبزیجات خورده می شود.

 کتاب آموزشی چیکو

فهرست کتاب آموزشی

ترکیبات و موارد استفاده

منشا پراکنش

گیاه شناسی

انواع چیکو

ارقام چیکو

خاک

اقلیم

مزایای کاشت چیکو

تکثیر

بذر

تکثیر رویشی

خوابانیدن هوایی

خوابانیدن زمینی

خوابانیدن گلدانی

پایه

پیوند شاخه

کوپیوند ( پیوند جوانه )

انتخاب و آماده سازی زمین

استقرار بادشکن

گودال زنی و کشت گیاه

تربیت و هرس

آبیاری

کوددهی

زمان و روش کاربرد کود ها

میانه کاری

مبارزه با علف های هرز

گل دهی چیکو

تشکیل میوه

رشد ونمو میوه

اثرات بذر در رشد میوه

آفات و بیماری ها

برداشت

عملکرد

رسیدن میوه

انبار داری

 

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *