ایران یکی از تولید کنندگان عمده گوجه فرنگی و رب می باشد. در کشور ما، قسمت عمده ای از صنایع فرآوری گوجه فرنگی به صورت تک محصولی یعنی فقط در تولید رب گوجه فرنگی، فعالیت دارند. حضور رب گوجه فرنگی زیاد و ارزان بودن نمونه های وارداتی در بازار، همواره موجب دغدغه خاطر مدیران کارخانه های فرآوری شده و چه بسا در سال های اخیر زیان های قابل توجهی به آن ها وارد کرده است.
تولید، گسترش و ترویج فرهنگ مصرف محصولات متنوع گوجه فرنگی نه تنها این مشکل را مرتفع کرده بلکه منجر به بهره مند شدن بیشتر مردم کشور از خواص تغذیه ای آن، به علت مصرف بیشتر گوجه فرنگی به صورت فرآورده های متنوع می شود.
اهداف این کتاب آموزشی
طرح مشکل تک محصولی بودن صنایع فرآوری گوجه فرنگی
آشنایی با محصولات متنوع گوجه فرنگی و خواص تغذیه ای گوجه فرنگی
بررسی و شرح کلی تولید بعضی از محصولات کوجه فرنگی
امکان استفاده از برخی محصولات گوجه فرنگی به عنوان تغذیه مدارس
فهرست کتاب آموزشی
گوجه فرنگی و محصولات متنوع آن
ارزش تغذیه ای گوجه فرنگی
رب گوجه فرنگی
مراحل تولید رب گوجه فرنگی
کنسرو آب گوجه فرنگی
پوره گوجه فرنگی
سس کچاپ
کنسرو گوجه فرنگی
سرکه گوجه فرنگی
برگه گوجه فرنگی
گوجه فرنگی های ریز خشک شده
پودر گوجه فرنگی
گوجه فرنگی منجمد
گوجه فرنگی قطعه قطعه شده
گوجه فرنگی درسته
گوجه فرنگی خرد شده ( رنده شده )
دستورالعمل های سس گوشت کباب شده
دستورالعمل های تهیه سس گوجه فرنگی با فلفل قرمز
سوپ گوجه فرنگی
استفاده از ضایعات کارخانه ها در تولید محصولات گوجه فرنگی