در یک مرغداری بیشتر از شصت درصد هزینه ها مربوط به خوراک است. به علاوه خوراک مصرفی طیور نقش مهمی در رشد مرغ ها و تولید مرغداری دارد. بنابراین تهیه خوراک استاندارد از نظر اقتصادی و بهداشتی بسیار دارای اهمیت است و از این رو نگهداری صحیح آن ها بسیار ضروری است.
هر سال به دلیل اشکال های فنی انبارها، سیلوها و نا آشنایی افراد با روش های صحیح انبارداری، مقدار زیادی از محصولات انبار شده در کشور فاسد می شوند. بنابراین با استفاده از روش های درست انبارداری می توان جلوی بسیاری از این نوع خسارت ها را گرفت.
هدف های آموزشی
خوانندگان گرامی شما با مطالعه این کتاب:
با خوراک طیور و مواد تشکیل دهنده آن آشنا می شوید.
با چگونگی کنترل کیفیت مواد اولیه در مرحله تهیه و خرید آشنا می شوید.
به عامل های موثر در کم شدن کیفیت مواد خوراکی در انبار پی می برید.
با چگونگی مبارزه با آفت های انباری و ضد عفونی انبار آشنا می شوید.
انبارداری صحیح مواد اولیه خوراک آماده طیور را فرا می گیرید.
فهرست مطالب
فصل اول: آشنایی با خوراک طیور
خوراک آماده طیور
مواد اولیه خوراکی
کنترل کیفیت مواد اولیه و خوراک اولیه طیور
فصل دوم: عامل های موثر در کم شدن کیفیت مواد خوراکی در انبار
عامل های غیر زنده
عامل های زنده
چگونگی مبارزه با قارچ
آفت های انباری
چگونگی مبارزه با آفت های انباری
ضد عفونی و سمپاشی انبارهای خالی
ضد عفونی کردن انبارهای پر و نیمه پر
چگونگی مبارزه با موش ها
فصل سوم: انبارداری مواد اولیه و خوراک آماده طیور
ویژگی های فنی انبار خوراک
سیلوهای انبار خوراک
نکته های مهم در انبارداری
چیدن کیسه ها
نکته های مهم در هنگام انبار کردن مواد خوراکی