شما هم می توانید پنیر بهداشتی و سالم تهیه کنید. اصلا کار مشکلی نیست و با کمی دقت و حوصله به راحتی می توانید پنیر خوبی تهیه کرده و نوش جان کنید.
برای تهیه پنیر باید از شیر بهداشتی و سالم استفاده کرد. علاوه بر آن باید از وسایل مناسب، بهداشتی و تمیز هم استفاده کرد. چون تهیه پنیر در چند مرحله انجام می شود، بنابراین برای تولید پنیر خوب و بهداشتی باید این چند مرحله به دقت انجام شود.
ما در این کتاب اصول اولیه و مهم تهیه و تولید پنیر را برای شما توضیح می دهیم.
هدف های آموزشی
خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:
با تاریخچه و اهمیت شیر و پنیر در سلامتی آشنا می شوید.
با ویژگی های شیر مورد استفاده برای تولید پنیر آشنا می شوید.
از مرحله های مختلف تهیه و تولید پنیر آگاه می شوید.
با چگونگی تهیه آب نمک و نگهداری پنیر آشنا می شوید.
فهرست مطالب
تاریخچه پنیر
ارزش غذایی پنیر
ویژگی های شیر برای تولید پنیر
مواد و وسایل مورد نیاز برای تولید پنیر
مرحله های تولید پنیر
نگهداری پنیر در آب نمک
نحوه تهیه آب نمک
هدف های تهیه آب نمک
نگهداری پنیر