درخت گردو یکی از محصولات مهم کشاورزی است و در بیشتر مناطق کشور پرورش پیدا می کند. رعایت اصول صحیح زراعی و فراهم آوردن شرایط مناسب رشد علاوه بر این که سبب بالا بردن مقدار محصول می شود، باعث بهتر شدن کیفیت آن یعنی رنگ مغز گردو، سالم بودن و پر بودن مغز و خوش مزه بودن و بالا رفتن بازار پسندی آن می شود.
در این کتاب مصور سعی کرده ایم تا عواملی را که در بهبود کیفیت محصول نقش دارند بررسی کنیم و نکته های کاربردی آن ها را برای شما بیان کنیم.
هدف های آموزشی
خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:
با شرایط مناسب بذر و نقش آن در کیفیت گردو آشنا می شوید.
نقش درجه حرارت و رطوبت نسبی در کیفیت میوه را فرا می گیرید.
از نقش آبیاری و زمان های مناسب آن در کیفیت محصول آگاه می شوید.
با مهم ترین آفت ها و بیماری های درخت گردو آشنا می شوید.
با زمان برداشت و چگونگی خشک کردن محصول آشنا می شوید.
فهرست مطالب
عامل های اثرگذار در کیفیت گردو
انتخاب رقم مناسب برای کاشت
درجه حرارت مناسب برای رشد گردو
اثر رطوبت نسبی در رشد میوه
نقش شدت آفتاب در کیفیت میوه گردو
آبیاری درختان گردو
نیاز گردو به مواد غذایی مختلف
آفت ها و بیماری های مهم گردو
زمان مناسب برداشت محصول گردو
خسارت های به وجود آمده در اثر عقب افتادن زمان برداشت محصول
جمع آوری، پوست کنی و خشک کردن میوه ها پس از برداشت
شرایط نگهداری و انبار کردن گردو