در این کتاب نکاتی در مورد کاشت سونجه، کودها و مواد غذایی، آبیاری، آفات و بیماری ها و علف های هرز و نهایتا برداشت یونجه برای کشاورزان عزیز بونجه کار بیان می شود.
نام علمی یونجه Medicago Sativa است که در انگلیسی به آن آلفا آلفا می گویند. یونجه قدیمی ترین و مهمترین گیاه علوفه ای است که به ملکه علوفه ها معروف است. مرکز جغرافیایی یونجه را غالبا کشور ایران می دانند. نیمی از علوفه دستی مورد نیاز دام های کشور را یونجه تشکیل می دهد.
هدف های آموزشی
خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب:
با مراحل مختلف کاشت، داشت و برداشت یونجه آشنا می شوید.
با آفات و بیماری ها بیشتر آشنا شده و راه های کنترل آن ها را فرا می گیرید.
با شرایط انبار کردن یونجه آشنا می شوید.
فهرست مطالب
کاشت یونجه
تناوب یونجه
آبیاری
علف های هرز
آفات
بیماری های یونجه
برداشت
خشک کردن
انبار کردن