کتاب آموزشی آموزش پرورش کبک
هدف از انتشار این کتاب آموزشی ، آشنایی با پرورش کبک و کلیات مدیریت نگهداری این پرنده ارزشمند به منظور اشتغال زایی و دست یابی به تولیدی نوین است.
تناول یک وعده خوراک کبک که بر روی آتش ذغال کباب شده باشد، بدون تردید مورد درخواست همه افرادی است که برای کیفیت غذای مصرفی خود ارزش خاصی قائلند. این خوراک ارزشمند به جهت محدود بودن تولید آن در دسترس همه علاقمندان نیست و تصور بسیاری از مردم بر فراهم آوردن آن از طریق شکار است در صورتی که با پی بردن به رمز تولید و زاد و ولد این پرنده در حال حاضر در بسیاری از کشورها پرورش کبک در محیط های بسته و خارج از زیستگاه طبیعی جایگاه خود را پیدا نموده و گوشت آن برای عموم مردم در دسترس است. گوشت کبک جزو خوراک های لوکس محسوب شده و قیمت بالا و مخصوص به خود را دارد.
مخاطبان کتاب آموزشی :
پرورش دهندگان
دانشجویان و فارغ التحصیلان علوم دامی
علاقمندان به فعالیت های تولیدی جدید
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
هدف از پرورش کبک
تشخیص جنسیت کبک نر و ماده
جوجه کشی در کبک
انتخاب تخم کبک برای جوجه کشی
استفاده از ماشین جوجه کشی
مدیریت پرورش کبک
تهیه جوجه کبک
آماده نمودن سالن پرورش برای ورود جوجه کبک ها
مراقبت ویژه از جوجه کبک ها در هفته اول پس از تولید
چگونگی پرورش جوجه کبک، نیمچه و کبک تخم گذار
آماده کردن اماکن پرورش
مزایای پرورش کبک در سیستم بسته
انتخاب محیط مناسب
ایجاد محیطی مناسب
نیاز حرارتی کبک ها در مراحل مختلف پرورش
رطوبت سالن های پرورش
اکسیژن یکی از فاکتورهای مهم
جوجه ها، نیمچه ها و کبک های مولد چگونه می بایستی تغذیه شوند
محصولات فروشگاه در زمینه پرورش کبک
[product-catalogue id=’13’]