سبزی ها محصولاتی فصلی هستند که تقریبا در دوره های کوتاه و معینی از سال در دسترس می باشند. اما نیاز غذایی به آن ها دائمی است، بنابراین نگهداری آن ها برای چند ماه از سال ضروری است. برای نگهداری بلند مدت سبزی ها از روش هایی مانند خشک کردن، منجمد کردن و کنسرو کردن استفاده می شود.
در این کتاب روش های جدید و آسانی برای افزایش ماندگاری سبزی ها، با امکانات خانگی معرفی شده است.
هدف های آموزشی
با مطالعه این کتاب با
- روش خشک کردن
- روش منجمد کردن
- روش کنسرو کردن
سبزی ها آشنا می شوید.
فهرست مطالب
خشک کردن سبزی ها
آماده سازی سبزی ها برای خشک کردن
حرارت دادن قبل از خشک کردن
خشک کردن
مراحل خشک کردن گوجه فرنگی
روش مصرف سبزی های خشک
سایر روش های نگهداری سبزی ها
یخ زدن سبزی ها
منجمد کردن گوجه فرنگی
کنسرو کردن سبزی ها
کنسرو کردن گوجه فرنگی