این کتاب آموزشی یکی از بهترین منابع آموزشی در زمینه نحوه صحیح جوجه کشی مرغ بومی می باشد که با رعایت روش ها و اصول ذکر شده در آن می توانید بهره وری بیشتری در زمینه تولید و تکثیر جوجه بومی داشته باشید.
پرورش طیور به خصوص مرغ از گذشته دور در ایران رایج بوده است. خانواده های روستایی و عشایری با نگهداری تعدادی مرغ و خروس، آن ها را پرورش می دادند. با استفاده از گوشت، تخم و پر این طیور، بخشی از نیازهای افراد خانواده را بر طرف می کردند. مقدار اضافی آن را نیز به فروش می رساندند. امروزه نیز در بیشتر روستاهای کشور با کمترین هزینه و امکانات این کار را انجام می دهند.
گوشت مرغ به آسانی هضم می شود. به علاوه بیماری های کمتری از راه آن به انسان منتقل می شود. امروزه با رشد جمعیت نیاز به فراورده های مرغ هم زیادتر شده است. بنابراین باید با استفاده از روش های جدید برای تولید بهتر و بیشتر تلاش کنیم.
امیدواریم با استفاده از این روش ها، پرورش مرغ بومی در منطقه های روستایی و عشایری کشور رونق پیدا کند. به این ترتیب نیاز جامعه به گوشت سفید برطرف شود و از واردات بی نیاز شویم. حتی بتوانیم در صادرات آن نیز موفق باشیم.
مخاطبین کتاب آموزشی :
- عموم روستاییان
- علاقمندان به پرورش طیور
- زنان و دختران روستایی و عشایری
هدف های کتاب آموزشی :
خوانندگان عزیز، شما با مطالعه این کتاب:
- با اصول صحیح و مهم جوجه کشی آگاهی می یابید
- به چگونگی انتخاب تخم مرغ مناسب برای جوجه کشی آگاهی می یابید
- با اصول مهم در جوجه کشی طبیعی آشنا می شوید
- با ساختمان ماشین جوجه کشی و انواع آن و چگونگی کار با آن آشنا می شوید
- با چگونگی تنظیم حرارت، نقش رطوبت و بازدید روزانه از دستگاه آشنا می شوید
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
تاریخچه
عامل های مهم در جوجه کشی
ویژگی های ظاهری تخم مرغ جوجه کشی
نگهداری تخم مرغ جوجه کشی
بهداشت لانه
جوجه کشی مصنوعی
ماشین های جوجه کشی
ضد عفونی سالن جوجه کشی
راه اندازی دستگاه جوجه کشی
تنظیم حرارت در ماشین جوجه کشی
نقش رطوبت در رشد جنین ها
بازدید روزانه از دستگاه جوجه کشی
چگونگی خروج جوجه از ماشین