کتاب آموزشی شناخت و کاشت پیاز محلی زابل
کاشت پیاز در اکثر روستاهای منطقه سیستان به طور پراکنده رایج است. این گیاه به علت رشد زمستانه و زود رسیدن ( قبل از اکثر نقاط کشور ) تنوع و الگوی کشت و اشتغال و افزایش درآمد کشاورزان منطقه اهمیت فراوانی دارد. همچنین به علت مصرف زیاد در غذاهای روزانه، این محصول در کشاورزی منطقه سیستان از جایگاه ویژه ای برخوردار است.
این نوع پیاز با شرایط سخت محیطی سازگاری مناسبی دارد و این شرایط را به خوبی تحمل کرده است. پیاز محلی زابل در برابر خشکی، شوری آب، گرما، آفت ها و بیماری ها مقاوم است.
مخاطبان و بهره برداران کتاب آموزشی :
مروجین و کارشناسان
کشاورزان و پیازکاران
دیگر علاقمندان
هدف های کتاب آموزشی :
خوانندگان عزیز شما با مطالعه این کتاب آموزشی :
با خصوصیات ظاهری پیاز محلی زابل آشنا می شوید.
به چگونگی کاشت، تهیه زمین و مراقبت های زراعی این محصول پی می برید.
با نحوه برداشت و مصرف پیاز محلی زابل آشنا می شوید.
با پیشنهادهای کارشناسان برای بهبود عملکرد و افزایش تولید این پیاز آشنا می شوید.
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
خصوصیات ظاهری پیاز محلی زابل
- زودرسی
- تشکیل غده در خاک
- شکل کروی غده
- رنگ پوست و گوشت سفید
- درصد ماده خشک
- وزن متوسط غده
- عملکرد بالا
تهیه زمین و کشت پیاز محلی زابل
تاریخ کاشت و مراقبت های زراعی
برداشت پیاز محلی زابل
تقویم زمانی مرحله های کاشت، داشت، برداشت
معرفی ادویه محلی آچار و روش تهیه آن
پیشنهادات