کتاب آموزشی مصرف بهینه کود برای بهبود کیفیت مرکبات
یکی از هدف های اصلی پژوهش در این زمینه حل مشکلات تولیدکنندگان کشاورزی است که دستیابی به این مهم از طریق اجرای طرح های تحقیقاتی و تحقیقی – ترویجی به منظور پاسخگویی به نیازمندی های علمی آنان امکان پذیر می گردد.
کتاب آموزشی حاضر به منظور کاهش مصرف سموم و مصرف بهینه کودهای شیمیایی نشر یافته و ماحصل دستاوردها و نتایج تحقیقاتی و دیدگاه های علمی نگارندگان می باشد. با هدف بهینه کردن مصرف کودهای شیمیایی و برای حصول به کشاورزی پایدار، تولید مستمر با داشتن حداکثر عملکرد کمی و کیفی، حفظ محیط زیست و کاهش هزینه های تولید و بالاخره پاسداری از منابع خاک و آب کشور تهیه شده است.
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
جنبه های کلی تغذیه مرکبات
کوددهی درختان جوان غیر بارور
کوددهی درختان بارور مرکبات
تغذیه و کیفیت میوه مرکبات
عناصر اصلی مورد نیاز مرکبات
ریز مغذی های مورد نیاز مرکبات
پیشنهادها