کتاب آموزشی نقش تغذیه بهینه بر کنترل آتشک گلابی
بیماری آتشک از بیماری های خطرناک درختان میوه دانه دار مخصوصا گلابی محسوب می شود که خسارات این بیماری قابل قیاس با هیچ یک از بیماری های درختان میوه دانه دار نیست. عامل آن باکتری Erwinia amylovora می باشد. فعالیت این باکتری در شرایط مرطوب، آبیاری غرقابی و استمرار تغذیه نامتعادل به ویژه مصرف فراوان ازت تشدید می یابد. در بسیاری از مناطق ایران باغ های درختان گلابی، به و سیب به این بیماری آلوده شده اند که در برخی از سال ها توسعه و شدت آلودگی به حدی است که درختان میوه به خصوص گلابی را از بین برده است.
فهرست مطالب کتاب آموزشی :
بیماری آتشک، علایم و عوامل موثر بر آن
نقش تغذیه متعادل در کاهش آلودگی