کتاب الکترونیکی کاشت تا برداشت زعفران

کتاب آموزشی کاشت تا برداشت زعفران

کتاب آموزشی کاشت تا برداشت زعفران

زعفران گیاهی چند ساله است. این گیاه به خانواده زنبق تعلق دارد و به وسیله بنه یا نوعی پیاز تکثیر پیدا می کند.

از ویژگی های عمده کاشت زعفران این است که با یک بار کاشت برای مدت ۱۰-۵ سال عملیات برداشت صورت می گیرد. ارزش یک کیلوگرم زعفران برایر ۳-۲ تن گندم است که به علت حجم بسیار کمی که دارد حمل و نقل آن بسیار آسان و از جمله محصولات صادراتی به شمار می آید.

گیاهی است کم توقع، یار و یاور محرومان و از بین گیاهان زراعی ایران مناسب ترین گیاه برای نقاط محروم و دور افتاده است.

با توجه به اهمیت زعفران و امکان گسترش کشت آن خصوصا در مناطقی که به خاطر محدودیت آب امکان کشت تابستانه میسر نمی باشد و به لحاظ محدود بودن نیاز آبی، سعی بر این گردیده که اطلاعات لازم برای اولید این محصول جمع آوری و در این کتاب آموزشی در اختیار علاقمندان به زراعت زعفران قرار داده شود.

کتاب الکترونیکی کاشت تا برداشت زعفران

 

مخاطبان کتاب آموزشی :

کشاورزان پیشرو زعفران کار

کارشناسان ترویج کشاورزی

هدف های کتاب آموزشی :

خوانندگان گرامی شما پس از مطالعه این کتاب با موارد زیر آشنا می شوید:

با کاشت زعفران و تهیه بستر مناسب کاشت آشنا می شوید.

مراقبت های مربوط به زراعت زعفران را فرا می گیرید.

با نحوه برداشت و خشک کردن صحیح آن آشنا می شوید.

فهرست مطالب کتاب آموزشی :

اهداف توسعه کشت زعفران

مزایای کاشت زعفران

مشخصات گیاه شناسی زعفران

انتخاب محل و تهیه زمین زعفران

انتخاب پیاز و آماده نمودن آن

زمان کاشت و نحوه کاشت

مراقبت های مربوط به سال اول

مراقبت های مربوط به سال دوم به بعد

برداشت زعفران و خشک کردن آن

خواص زعفران

نکته ها

حتما ببینید

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

کتاب آموزشی تیپ در گاو های شیری

تحقیقات و پژوهش های زیادی بیانگر اثر تیپ بر طول عمر اقتصادی و تولید گاو …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *